Felhasználói visszajelzések

by norafalyuna, October 20, 2015

Messages: 3

Language: Magyar

norafalyuna (User's profile) October 20, 2015, 2:39:47 PM

Kedves Felhasználók!

Kérjük segítsék a portál továbbfejlesztését! Ehhez csupán egy kérdőívet kell kitölteniük, ami az alábbi linken érhető el: https://docs.google.com/forms/d/1be-WtzemwSmMzWOjek4LQfQDNiPwRjBjwnGVwYqX-TQ/viewform?c=0&w=1 .
A kérdőív kérdései a portál tartalmára, kinézetére, használatára vonatkoznak, és megválaszolásuk nem vesz igénybe 5-10 percnél többet.

A segítséget hálásan köszönjük!

Üdvözlettel:
Falyuna Nóra, MTA Nyelvtudományi Intézet

Putyikazs (User's profile) November 27, 2015, 10:15:53 AM

Kedves Falyuna Nóra!
Az ügyben írom levelem, hogy kifejezzem csalódottságomat az oldallal kapcsolatban. Végignéztem az összes lehetséges nyelvopciót, és arra a következtetésre kellett jutnom , hogy a horvát és a magyar nyelvopció nem teljes mértékben megfelelő. Mindkét nyelvopció telis-tele van szlovák részekkel, amik a többi nyelven le lettek fordítva, de ezen esetekben nem.
Elszomorítónak tartom, hogy egy olyan nyelvnek a tanító honlapján nincs rendes magyar nyelvopció, amelynek országában a magyarság az össznépesség 8-10%-át teszi ki. A lefordított szövegrészekkel is volt probléma. A nejak- szó jelentése a mondatban: egy, nem pedig valamilyen.
Remélem kijavítják a hibákat, mert ezáltal könnyebbé tehetnék a szlovák nyelv tanulását magyar nyelven.

Tisztelettel: Putyikazs

norafalyuna (User's profile) November 27, 2015, 1:47:14 PM

Kedves Putyikazs!

Köszönjük a visszajelzést! Az oldal felépítése és kinézete nemrég változott meg, a tartalmi részek frissítése is zajlik - a magyar fordítás már teljes egészében elkészült -, remélhetőleg hamarosan fölkerül minden az oldalra.

Üdvözlettel,
Falyuna Nóra, MTA Nyelvtudományi Intézet